YOGA

YOGA
Εδώ δεν βαριέσαι ποτέ!!

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

AERIAL YOGA

Aerial Yoga

Aerial Yoga, η «εναέρια γιόγκα» που συνδυάζει παραδοσιακές στάσεις yoga με ακροβατικές κινήσεις. Οι ασκήσεις πραγματοποιούνται με τη βοήθεια της αιώρας, ενός ειδικού υφάσματος που στερεώνεται στην οροφή και χρησιμοποιείται με όλους τους πιθανούς τρόπους για να γυμνάσει αποτελεσματικά όλο το σώμα και να προσφέρει ανεπανάληπτες συγκινήσεις.
Με το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω.Αυτή η στάση ωφελεί με μοναδικό τρόπο το σώμα, καθώς αποφορτίζει τους σπονδύλους και τους δίνει «χώρο» -κάτι που δεν συμβαίνει ούτε όταν είμαστε ξαπλωμένοι. Στην ανάποδη στάση η σπονδυλική στήλη διατείνεται πλήρως και η αίσθηση είναι ανεπανάληπτη, ιδίως για όσους κάνουν καθιστική ζωή, επίσης αναζωογονεί το πεπτικό και κυκλοφορικό σύστημα.
Η αιώρα προσφέρει μια εμπειρία μηδενικής βαρύτητας: ο καθένας μπορεί να αισθανθεί χορευτής, ακροβάτης και να εντυπωσιαστεί με τις ικανότητες που δεν υποψιαζόταν καν ότι έχει. Η πρώτη αντίδραση είναι κατηγορηματική (σιγά μην το κάνω εγώ αυτό) αλλά μια δοκιμή θα πείσει και τον πιο διστακτικό. Από μάθημα σε μάθημα η πρόοδος είναι εντυπωσιακή και το σημαντικότερο: ο φόβος υποχωρεί και δίνει τη θέση του στην απόλαυση.
-Το καλύτερο: για να μπορείς να στηρίζεσαι καλύτερα πάνω στην αιώρα, πρέπει να γυμνάσεις και να σφίξεις περισσότερο την κοιλιά σου. Μετά από μερικά μαθήματα, θα δεις αισθητή διαφορά στους κοιλιακούς σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου